etno_selo_stanisic_001

8-ми МАРТ во БЕЛГРАД и ЕТНО СЕЛО СТАНИШИЧИ

Бидете и вие дел од едно незаборавно патување. Т.А. ВЕЛ-ЈАН бр.1 ве води на осмомартовско патување во БЕЛГРАД со посета на Етно селото СТАНИШИЧ – место каде ке ви се одморат и очите и душата. Понудата погледнете ја на следниот […]

meteori-1

8-ми МАРТ – СОЛУН – ПАРАЛИЈА – МЕТЕОРИ

Дозволете си едно кратко незаборавно осмо-мартовско патување, СОЛУН – ПАРАЛИЈА – МЕТЕОРИ по неверојатно ниски цени само со Т.А. ВЕЛ – ЈАН бр.1 за неверојатни 2.915 денари  Подетални информации на следниот линк: 8-ми МАРТ – СОЛУН – ПАРАЛИЈА – МЕТЕОРИ

monte

8-ми МАРТ во БЛАГОЕВГРАД

Туристичка Агенција “ВЕЛ – ЈАН” бр. 1 Кочани  ви ги нуди најповолните Осмо-Мартовски Патувања. Пружете си незаборавна релаксација во Хотел МОНТЕ КРИСТО 4* во Благоевград со целосно опремен СПА центар со топла минерална вода. Не пропуштајте. Повеќе информации на следниот […]

1439801771Каза Карина 5

8-ми МАРТ во БАНСКО

Незаборавна осмо-мартовска понуда во БАНСКО, БУГАРИЈА со  Туристичка Агенција “ВЕЛ – ЈАН” бр. 1 Кочани Повеќе информации на: Хотел CASA KARINA 4*

manastir_ostrog_2

8-ми МАРТ во БУДВА со посета на ДУБРОВНИК и ИСТРОГ

Бидете и вие дел од едно незаборавно патување за 8-ми МАРТ во БУДВА со посета на ДУБРОВНИК и ОСТРОГ по неверојатно ниски цени Повеке информации на следниот линк: БУДВА со посета на ДУБРОВНИК и ОСТРОГ

 

8-ми МАРТ во БЕЛГРАД и ЕТНО СЕЛО СТАНИШИЧИ

etno_selo_stanisic_001

Бидете и вие дел од едно незаборавно патување. Т.А. ВЕЛ-ЈАН бр.1 ве води на осмомартовско патување во БЕЛГРАД со посета на Етно селото СТАНИШИЧ – место каде ке ви се одморат и очите и душата.

Понудата погледнете ја на следниот линк:

БЕЛГРАД и Етно Село СТАНИШИЧ

8-ми МАРТ – СОЛУН – ПАРАЛИЈА – МЕТЕОРИ

meteori-1

Дозволете си едно кратко незаборавно осмо-мартовско патување, СОЛУН – ПАРАЛИЈА – МЕТЕОРИ по неверојатно ниски цени само со Т.А. ВЕЛ – ЈАН бр.1 за неверојатни 2.915 денари

 Подетални информации на следниот линк:

8-ми МАРТ – СОЛУН – ПАРАЛИЈА – МЕТЕОРИ

8-ми МАРТ во БЛАГОЕВГРАД

monte

Туристичка Агенција “ВЕЛ – ЈАН” бр. 1 Кочани  ви ги нуди најповолните Осмо-Мартовски Патувања. Пружете си незаборавна релаксација во Хотел МОНТЕ КРИСТО 4* во Благоевград со целосно опремен СПА центар со топла минерална вода.

Не пропуштајте. Повеќе информации на следниот линк:

Хотел Монте Кристо 4* – Благоевград

8-ми МАРТ во БАНСКО

1439801771Каза Карина 5

Незаборавна осмо-мартовска понуда во БАНСКО, БУГАРИЈА со  Туристичка Агенција “ВЕЛ – ЈАН” бр. 1 Кочани

Повеќе информации на:

Хотел CASA KARINA 4*

8-ми МАРТ во БУДВА со посета на ДУБРОВНИК и ИСТРОГ

manastir_ostrog_2

Бидете и вие дел од едно незаборавно патување за 8-ми МАРТ во БУДВА со посета на ДУБРОВНИК и ОСТРОГ по неверојатно ниски цени

Повеке информации на следниот линк:

БУДВА со посета на ДУБРОВНИК и ОСТРОГ

8-ми МАРТ 2017

images

Туристичка Агенција “ВЕЛ – ЈАН” бр. 1 Кочани и  ви нуди Неверојатни Пакет Аранжмани со Најповолни Цени

8-ми МАРТ

8-ми МАРТ Пакет Аранжмани

9-1-roses

 Туристичка Агенција “ВЕЛ – ЈАН” бр. 1 Кочани ви нуди најповолни пакет аранжмани со вклучен автобуски и авионски превоз

8-ми МАРТ 2017

Добредојдовте на сајтот на Туристичка Агенција “ВЕЛ – ЈАН” бр. 1 Кочани

Добредојдовте на сајтот на Туристичка Aгенција “ВЕЛ – ЈАН” бр.1 Кочани.

Се надеваме дека и оваa година   2017  ќе ја најдете понудата од вашите соништа и ќе ни дозволите ние да ја реализираме.

За вас имаме подготвено пакет аранжмани за патување на повеќе познати дестинации. Исто така, овде се и празничните и викенд понуди на кои неможете да останете рамнодушни и кои ќе ги паметите целиот свој живот по убавините.

Се што треба да направите е да ни се јавите и да резервирате.

Туристичка Агенција “ВЕЛ – ЈАН” бр.1
ул. Димитар Влахов бр. 118 Кочани

Тел: 033/274-433;  279-589
Моб: 078/270-763;   070/890-204

E-mail: vel_jan@yahoo.com

Подружница Скопје                                                                                                                                                                                                                    ул. Лермонтова бр.3 – локал 17 Скопје

тел: 02/3211-711     моб:071/224-732

e-mail: vel_jan.skopje@yahoo.com