11-ти ОКТОМВРИ во БАНСКО

Поминете го незаборавно и релаксирано празникот 11-ти ОКТОМВРИ во Хотел CASA KARINA 4*  во БАНСКО

ПАКЕТ АРАНЖМАН 3 ноќи со ALL INCLUSIVE и вклучен превоз

Цена за резервации до 20.09.18:

89 еур

За повеќе информации кликнете на следниот линк: 11-ти ОКТОМВРИ во БАНСКО

You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply