8-ми МАРТ во БУКУРЕШТ

 ВЕЛ – ЈАН бр.1 ви ги нуди најповолните пакет аранжмани за 8-ми МАРТ. Бидете и вие дел од ова незаборавно патување во БУКУРЕШТ и посетете ги ДВОРЦИТЕ на ТРАНСИЛВАНИЈА и почувствувајте ја приказната на владетелот Влад Цепеш – ДРАКУЛА.

За повеќе информации кликнете на следниот линк:  8-ми МАРТ во БУКУРЕШТ

You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply