8-ми ДЕКЕМВРИ во ИСТАНБУЛ

 ВЕЛ – ЈАН бр.1 вe води на едно незаборавно патување во Истанбул. Доживејте ја приказната од 1001 ноќ по најниски цени

Цена за резервации до 05.11.2018 = 69 еур по лице за 2 ноќевања со појадок во хотел со 3* и вклучен автобуски превоз

За повеќе информации кликнете на следниот линк:  8-ми ДЕКЕМВРИ во ИСТАНБУЛ

You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply