Archive for February, 2017

НОВА ГОДИНА во БУКУРЕШТ и ДВОРЦИТЕ на ТРАНСИЛВАНИЈА за само 95 еур

Бидете и вие дел од едно незаборавно патување. Поминете ја новогодишната ноќ во БУКУРЕШТ и посетете ги прекрасните дворци на ТРАНСИЛВАНИЈА со Т.А. ВЕЛ-ЈАН бр.1  – најдобри понуди со најповолни цени.

Понудите погледнете ги на следниот линк:

БУКУРЕШТ и ДВОРЦИТЕ на ТРАНСИЛВАНИЈА

НОВА ГОДИНА 2018 во БАНСКО за само 99 еур (2 НВ со превоз)

Дозволете си едно  незаборавно новогодишно патување во БАНСКО – БУГАРИЈА, по неверојатно ниски  цени и попусти за рана резервација само со Т.А. ВЕЛ – ЈАН бр.1

 Подетални информации на следниот линк:

БАНСКО – НОВА ГОДИНА 2018

НОВА ГОДИНА 2018 во БУДВА, ДУБРОВНИК и ОСТРОГ за само 55 еур

Туристичка Агенција “ВЕЛ – ЈАН” бр. 1 Кочани  ви ги нуди најповолните НОВОГОДИШНИ ПАТУВАЊА. Пружете си едно незаборавно патување и уживајте во незаборавни мигови.

Не пропуштајте. Повеќе информации на следниот линк:

БУДВА, ДУБРОВНИК и ОСТРОГ – НОВА ГОДИНА 2018

НОВА ГОДИНА 2018 во БЕЛГРАД за само 79 еур

Туристичка Агенција “ВЕЛ – ЈАН” бр. 1 Кочани ви ги нуди најдобрите понуди за новогодишната ноќ. БЕЛГРАД – пакет аранжман со 2 ноќевања со појадок и автобуски превоз со најповолни цени.

Повеќе информации на:

БЕЛГРАД – НОВА ГОДИНА 2018

НОВА ГОДИНА 2018 во САРАЕВО за само 89 еур

Бидете и вие дел од едно незаборавно новогодишно патување во САРАЕВО по најповолни цени.

Повеке информации на следниот линк:

САРАЕВО – НОВА ГОДИНА 2018

НОВА ГОДИНА 2018 во ИСТАНБУЛ за само 89 еур

Туристичка Агенција “ВЕЛ – ЈАН” бр. 1 Кочани  ви нуди Неверојатни  новогодишни аранжмани со Најповолни Цени. Посетете го неверојатниот ИСТАНБУЛ и почувствувајте ја приказната од 1001 ноќ.

ИСТАНБУЛ – НОВА ГОДИНА 2018