Archive for September, 2018

11-ти ОКТОМВРИ во ВЕНЕЦИЈА

Бидете дел од едно незаборавно патување. ВЕЛ – ЈАН бр.1 ве води во ВЕНЕЦИЈА, ЛИДО ди ЈЕСОЛО, ПАЛМАНОВА, ВЕРОНА, СИРМИОНЕ

Цена за резервација до 20.09.2018:

99 еур

За повеќе информации кликнете на следниот линк: 11-ти ОКТОМВРИ во ВЕНЕЦИЈА

11-ти ОКТОМВРИ во ИСТАНБУЛ

Доживејте ја приказната од 1001 ноќ.

ВЕЛ – ЈАН бр.1 ве води во незаборавниот ИСТАНБУЛ

по неверојатно ниска цена од 79 еур

За повеќе информации кликнете на следниот линк: 11-ти ОКТОМВРИ во ИСТАНБУЛ

11-ти ОКТОМВРИ во БАНСКО

Поминете го незаборавно и релаксирано празникот 11-ти ОКТОМВРИ во Хотел CASA KARINA 4*  во БАНСКО

ПАКЕТ АРАНЖМАН 3 ноќи со ALL INCLUSIVE и вклучен превоз

Цена за резервации до 20.09.18:

89 еур

За повеќе информации кликнете на следниот линк: 11-ти ОКТОМВРИ во БАНСКО