Archive for March, 2019

ЛЕТО во СОНЧЕВ БРЕГ

Пружете си незаборавен одмор и релаксација во Хотел SUN PALACE 4* во СОНЧЕВ БРЕГ, Бугарија. Пакет аранжмани по најповолни цени со Т.А. ВЕЛ – ЈАН бр. 1

Хотел SUN PALACE 4*

2 ДЕЦА до 13,99 год. = БЕСПЛАТНО

ЛЕТО во СОНЧЕВ БРЕГ

Бидете дел од едно незаборавно летување по најповолни пакетни цени со Т.А. ВЕЛ – ЈАН бр.1

Хотел COLOSSEUM 4*- СОНЧЕВ БРЕГ

2 ДЕЦА = БЕСПЛАТНО (1 до 11,99 год. и 2 до 5,99 год)

ЛЕТО во СОНЧЕВ БРЕГ

Пакет аранжмани во Сончев Брег  по најповолни цени со Т.А. ВЕЛ – ЈАН бр. 1

Хотел YAVOR PALACE 4* – Сончев Брег

2 деца до 11,99 год. = БЕСПЛАТНО

24-ти МАЈ во ВЕНЕЦИЈА

Пакет аранжмани по најприфатливи цени  со Т.А. ВЕЛ – ЈАН бр. 1. Хотели во Сончев Брег, Бугарија.

ХОТЕЛ AZURRO 3* – СОНЧЕВ БРЕГ

2 ДЕЦА до 11,99 год. = БЕСПЛАТНО