Archive for October, 2019

ПОПУСТИ за РАНИ РЕЗЕРВАЦИИ за ЗИМА 2019/2020

Пружете си незаборавен одмор и релаксација во најдобрите хотели во БУГАРИЈА. Аранжмани за ЗИМА 2019/2020 по најповолни цени и попусти за рана резервација и до 30% само со Т.А. ВЕЛ – ЈАН бр. 1

БУГАРИЈА – ЗИМА 2019/ 2020

ДУБАИ

Бидете дел од едно незаборавно патување во еден од најлуксузните градови во светот по најповолни пакетни цени со Т.А. ВЕЛ – ЈАН бр.1

ДУБАИ – пакет аранжмани