Archive for January, 2020

8-ми МАРТ во ИСТАНБУЛ

Бидете дел од едно незаборавно патување и доживејте ја приказната од 1001 ноќ по супер цени со Т.А. ВЕЛ – ЈАН бр. 1.

За резервации до 31.01.2020 ГРАТИС КРСТАРЕЊЕ СО БРОД ПО БОСФОР!

8-ми МАРТ во ИСТАНБУЛ

8-ми МАРТ во БУКУРЕШТ со ДВОРЦИТЕ на ТРАНСИЛВАНИЈА

Бидете и Вие дел од едно 8-мо мартовско патување и посетете ги убавините на Романија по најниски цени со  Т.А. ВЕЛ – ЈАН бр. 1

БУКУРЕШТ со ДВОРЦИТЕ на ТРАНСИЛВАНИЈА