НОВА ГОДИНА 2018 во БАНСКО за само 99 еур (2 НВ со превоз)

Дозволете си едно  незаборавно новогодишно патување во БАНСКО – БУГАРИЈА, по неверојатно ниски  цени и попусти за рана резервација само со Т.А. ВЕЛ – ЈАН бр.1

 Подетални информации на следниот линк:

БАНСКО – НОВА ГОДИНА 2018

You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply