Category: Почетна

НОВА ГОДИНА во САРАЕВО со ХАРИ МАТА ХАРИ

 ВЕЛ – ЈАН бр.1 вe води на едно незаборавно новогодишно патување во САРАЕВО. Дочек на новата 2019 година со неповторливиот ХАРИ МАТА ХАРИ.

НЕ ПРОПУШТАЈТЕ

За повеќе информации кликнете на следниот линк:  НОВА ГОДИНА во САРАЕВО

НОВА ГОДИНА во БУКУРЕШТ

 ВЕЛ – ЈАН бр.1 ви ги нуди најповолните пакет аранжмани за НОВА ГОДИНА 2019. Бидете и вие дел од ова незаборавно патување во БУКУРЕШТ и посетете ги ДВОРЦИТЕ на ТРАНСИЛВАНИЈА и почувствувајте ја приказната на владетелот Влад Цепеш – ДРАКУЛА.

За повеќе информации кликнете на следниот линк:  НОВА ГОДИНА во БУКУРЕШТ

НОВА ГОДИНА во БУДВА со ДИНО МЕРЛИН

Дочекајте ја НОВА 2019 ГОДИНА во прекрасната БУДВА со неповторливиот ДИНО МЕРЛИН.

За повеќе информации кликнете на следниот линк: НОВА ГОДИНА во БУДВА

EARLY BOOKING ПОПУСТИ до 25% за ЗИМУВАЊЕ во БУГАРИЈА

 

ПОПУСТИ за РАНА РЕЗЕРВАЦИЈА за ЗИМУВАЊЕ во БАНСКО, БУГАРИЈА. НЕ ПРОПУШТАЈТЕ!

Понудата погледнете ја на следниот линк:

БАНСКО ЗИМА 2018/2019

 

ЕСЕН и ЗИМА во ДУБАИ

Дозволете си едно  незаборавно патување во ДУБАИ, по неверојатно ниски  цени  само со Т.А. ВЕЛ – ЈАН бр.1

 Подетални информации на следниот линк:

ДУБАИ – ЕСЕН и ЗИМА

Добредојдовте на сајтот на Туристичка Агенција “ВЕЛ – ЈАН” бр. 1 Кочани

Добредојдовте на сајтот на Туристичка Aгенција “ВЕЛ – ЈАН” бр.1 Кочани.

Се надеваме дека и оваa година   2018  ќе ја најдете понудата од вашите соништа и ќе ни дозволите ние да ја реализираме.

За вас имаме подготвено пакет аранжмани за патување на повеќе познати дестинации. Исто така, овде се и празничните и викенд понуди на кои неможете да останете рамнодушни и кои ќе ги паметите целиот свој живот по убавините.

Се што треба да направите е да ни се јавите и да резервирате.

Туристичка Агенција “ВЕЛ – ЈАН” бр.1
ул. Димитар Влахов бр. 118 Кочани

Тел: 033/274-433;  279-589
Моб: 078/270-763;   070/890-204

E-mail: vel_jan@yahoo.com

Подружница Скопје                                                                                                                                                                                                                    ул. Лермонтова бр.3 – локал 17 Скопје

тел: 02/3211-711     моб:071/224-732

e-mail: vel_jan.skopje@yahoo.com