НОВА ГОДИНА 2018 во БЕЛГРАД за само 79 еур

Туристичка Агенција “ВЕЛ – ЈАН” бр. 1 Кочани ви ги нуди најдобрите понуди за новогодишната ноќ. БЕЛГРАД – пакет аранжман со 2 ноќевања со појадок и автобуски превоз со најповолни цени.

Повеќе информации на:

БЕЛГРАД – НОВА ГОДИНА 2018

You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply