НОВА ГОДИНА 2018 во БУДВА, ДУБРОВНИК и ОСТРОГ за само 55 еур

Туристичка Агенција “ВЕЛ – ЈАН” бр. 1 Кочани  ви ги нуди најповолните НОВОГОДИШНИ ПАТУВАЊА. Пружете си едно незаборавно патување и уживајте во незаборавни мигови.

Не пропуштајте. Повеќе информации на следниот линк:

БУДВА, ДУБРОВНИК и ОСТРОГ – НОВА ГОДИНА 2018

You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply