8-ми МАРТ во ИСТАНБУЛ

Бидете дел од едно незаборавно патување и доживејте ја приказната од 1001 ноќ по супер цени со Т.А. ВЕЛ – ЈАН бр. 1.

За резервации до 31.01.2020 ГРАТИС КРСТАРЕЊЕ СО БРОД ПО БОСФОР!

8-ми МАРТ во ИСТАНБУЛ

You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply