НОВА ГОДИНА во БУКУРЕШТ и ДВОРЦИТЕ на ТРАНСИЛВАНИЈА за само 95 еур

Бидете и вие дел од едно незаборавно патување. Поминете ја новогодишната ноќ во БУКУРЕШТ и посетете ги прекрасните дворци на ТРАНСИЛВАНИЈА со Т.А. ВЕЛ-ЈАН бр.1  – најдобри понуди со најповолни цени.

Понудите погледнете ги на следниот линк:

БУКУРЕШТ и ДВОРЦИТЕ на ТРАНСИЛВАНИЈА

You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply