НОВА ГОДИНА 2018 во ИСТАНБУЛ за само 89 еур

Туристичка Агенција “ВЕЛ – ЈАН” бр. 1 Кочани  ви нуди Неверојатни  новогодишни аранжмани со Најповолни Цени. Посетете го неверојатниот ИСТАНБУЛ и почувствувајте ја приказната од 1001 ноќ.

ИСТАНБУЛ – НОВА ГОДИНА 2018

You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply